Volg ons:
Taxihado.nl - Taxi Heerenveen, Friesland, Schiphol

Straattaxi

Straattaxi Heerenveen

De over het algemeen meest bekende vorm van taxivervoer is het zogeheten straattaxivervoer. Hierbij houdt een klant de taxi onderweg aan of belt naar de centrale om een rit te bestellen.
Taxihado.nl - Taxi Heerenveen, Friesland, Schiphol

Zeker in een vreemde omgeving is de taxi dé oplossing voor u. U hoeft niet te zoeken naar de plaats van bestemming of een parkeerplaats, maar u kunt gewoon voor de deur in- en uitstappen.

Wij zijn Taxi Hado, het taxibedrijf in Heerenveen wat over een eigen 24-uurs centrale beschikt en dat ook 7 dagen per week 24 uur per dag rijdt. U kunt een straattaxi bestellen door met ons te bellen of gewoon een taxi aan te houden op straat of bij het station. Vooral in de weekenden wordt hier voor het vervoer naar discotheken, bars en restaurants veel gebruik van gemaakt . Ook voor verre ritten staan we graag voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is contact opnemen met onze centrale en wij regelen het voor u.

Taxi Reserveren

4.8/5

Taxi Heerenveen - Friesland - Schiphol

Waarom Taxi Hado

Purus porta feugiat egestas a diam sed ipsum, enim orci. In lectus bibendum gravida aliquet faucibus id. Id gravida consectetur lectus imperdiet vulputate scelerisque. Tempor in aenean neque posuere. Vitae eleifend id tellus

0 +
Taxi ritten uitgevoerd
0 +
Passasiers vervoerd
0
Chauffeurs
0 %
Tevreden passasiers
TAXI REVIEWS

Wat Vertellen Onze Passasiers?

Google Reviews
Taxi Hado

Taxi Hado

Wij reageren zo snel mogelijk

I will be back soon

Taxi Hado
Welkom bij Taxi Hado 👋
Wilt u een taxi reserveren? Of heeft u een vraag? Wij helpen u graag.
Stuur WhatsApp of bel ons
chat Contact