Volg ons:
Taxihado.nl - Taxi Heerenveen, Friesland, Schiphol

Schipholtaxi

Vliegt u binnenkort? Maak dan gebruik van de Schipholtaxi Heerenveen

Taxi Hado is ideaal voor de vakantievierders onder ons. Boek uw taxivervoer van en naar schiphol bij ons en laat uw vluchtgegevens achter en wij zorgen dat u op tijd verstrek of opgehaald wordt. 

Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer. U hoeft geen familie of vrienden lastig te vallen om u te brengen/halen ( midden in de nacht!.) Wij halen u thuis op of brengen u weer netjes en comfortabel thuis.

Taxihado.nl - Taxi Heerenveen, Friesland, Schiphol

Reist u zakelijk?

Vliegt u via schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Boek vooraf uw sedan of taxibus, zodat u altijd op tijd bent voor uw vlucht. Of wat denkt u van de terugweg, u bent weer snel op kantoor of bij uw volgende afspraak. Ondertussen kunt u gewoon doorwerken terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. 

U krijgt bij ons altijd een betaalbewijs zodat u uw taxikosten gemakkelijk kunt declareren.

Vele tevreden taxireizigers gingen u voor!

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag vele tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst. 

Wij zorgen er graag voor dat u altijd op tijd en voor de beste prijs naar het vliegveld wordt gebracht, en uiteraard ook terug wanneer dat nodig is. U kunt bij ons kiezen voor zowel een normale taxi ( max. 4 personen) als een taxibusje ( max 8 personen)

Taxi Reserveren

4.8/5

Taxi Heerenveen - Friesland - Schiphol

Waarom Taxi Hado

Purus porta feugiat egestas a diam sed ipsum, enim orci. In lectus bibendum gravida aliquet faucibus id. Id gravida consectetur lectus imperdiet vulputate scelerisque. Tempor in aenean neque posuere. Vitae eleifend id tellus

0 +
Taxi ritten uitgevoerd
0 +
Passasiers vervoerd
0
Chauffeurs
0 %
Tevreden passasiers
TAXI REVIEWS

Wat Vertellen Onze Passasiers?

Google Reviews
Taxi Hado

Taxi Hado

Wij reageren zo snel mogelijk

I will be back soon

Taxi Hado
Welkom bij Taxi Hado 👋
Wilt u een taxi reserveren? Of heeft u een vraag? Wij helpen u graag.
Stuur WhatsApp of bel ons
chat Contact